Tuesday, May 05, 2009

Εκλογές Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών

1Στις 10 Μαϊου, πανελλαδικά.
Σχετικές ανακοινώσεις

2 comments:

Unknown said...

Δεν είμαι Μηχανικός. Η επαφή μου με τούς μηχανικούς, επαγγελματική η φιλική με έκανε πάντοτε περήφανό μέχρι που απέκτησα πολύ στενή σχέση με Μηχανικό και παρακολουθώ την αχαρακτήριστη απαράδεχτη, προσπαθώ να μην εκτραπώ λεξικά !!!!, συμπεριφορά του συνδικαλιστικού σας οργάνου που λέγεται ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ και του προέδρου σας κ Αλαβάνου!!. Διερωτώμαι πως είναι δυνατόν επιστήμονες, οι αριστούχοι των Λυκείων, η Θετική σκέψη της Ελλάδας, Τα φωτεινά μυαλά των θετικών επιστημών να εκπροσωπούνται και να εκλέγουν μιά τέτοια διοίκηση....που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω όποια λέξη κακοήθειας επιθυμώ χωρίς να αποδίδω την ουσία και να ακριβολογώ. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός η άδικος, που δεν το θέλω σίγουρα, γιατί παραθέτω σύντομο ιστορικό για την δική σας γνώμη. Την ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ τελείωσε Αγγλικό Πανεπιστήμιο με Master(MSC)Univercity of Portsmouth, Δεύτερο Master (MSC)City Univercity of London. Οι σπουδές και τα δύο MSC προσανατολισμένα στις Μεταλλικές Κατασκευές. Εμπειρία: Εργάζεται 2 έτη σε Μελέτες και Μεταλλικές κατασκευές στο Λονδίνο σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.( Από τις σοβαρότερες στον κατασκευαστικό τομέα)
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στην ΕΛΛΑΔΑ μας.!!
1- Το ΤΕΕ/Αλαβάνος του αρνείται την υπογραφή στα μεταλλικά κτήρια που σπούδασε και του επιτρέπει υπογραφή μόνο για ..έργα μπετό.
2- Συμφοιτητές, στο ίδιο έτος, χωρίς MSC χωρίς προϋπηρεσία, επιστρέφουν στην Ελλάδα αμέσως μετά την αποφοίτηση και το ΤΕΕ δίδει ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ !!! ??
3- Από τον Ιανουάριο 2009 αναμένει κάποια απάντηση στις έγγραφες καταγγελίες-διαμαρτυρίες χωρίς ποτέ να παίρνει.
4- Συνεχείς επισκέψεις στο ΤΕΕ ταλαιπωρούν μόνο κάποια υπάλληλο που σταθερά ενημερώνει " Το θέμα είναι στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. 11 μήνες στην επιστημονική επιτροπή !!!! Κατά τα άλλα η συνδρομή, τα χρήματα το ΤΕΕ εισπράττει κανονικά. Διερωτώμαι είναι δυνατόν το παραπάνω ΟΡΓΑΝΟ να σας εκπροσωπεί? Είναι δυνατόν ο Έλληνας και το Ελληνικό Κράτος να συμβουλεύεται το ΤΕΕ/Αλαβάνο?
Είχα την εντύπωση ότι τα συνδικαλιστικά όργανα επιδιώκουν κυρίως την δίκαιη ευημερία των μελών, τώρα αλα βάνο στο μυαλό μου ?? Σίγουρα ο κύριος Πρόεδρος Αλαβάνος είναι χορτάτος...!!!

Προσπαθώ να συμπαρασταθώ στον Νέο Μηχανικό που είχε την ατυχία και επιθυμία να ασχοληθεί με την μικρή οικογενειακή επιχείρηση Μεταλλικών κατασκευών, γιαυτό άλλωστε και σπούδασε Μεταλλικές Κατασκευές, αλλά δυστυχώς....άλλες οι επιθυμίες...αλαβάνου !!
Φευ κύριε, Φυλακή τω στοματι..!!!

Μιχάλης said...

Ο συνάδερφος στον οποίο αναφέρεστε, αφού είναι τόσο λαμπρό μυαλό, γιατί δε δοκίμασε να περάσει σε κάποιο Ελληνικό πολυτεχνείο;
Η μήπως δοκίμασε και απέτυχε;

Συμφωνώ ότι το ΤΕΕ δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την διασφάλιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων αλλά και για την εξασφάλιση επαγγελματικής αποκατάστασης στους νέους μηχανικούς.
Σκεφτείτε ότι πλέον θα επιτρέπεται και στους απόφοιτους κολεγίων η ισότιμη υποφγραφή.